Adverteren

Tegenwoordig heeft zowel jong als oud een mobiel of een ander apparaat met internetverbinding. Het internet is in deze tijd helemaal niet weg te denken want 94% van de Nederlandse huishoudens heeft internetaansluiting. Ook zijn Nederlanders gemiddeld meer dan drie uur per dag bezig op het internet. Voor marketingdoeleinden kan het internet zeer zeker nuttig gebruikt worden. Jouw doelgroep kun je online op elk moment van de dag en op elke plek bereiken. Handig toch!


 Waarom online adverteren

Veel meer mensen zien het gemak in van online aankopen doen. De online bestedingen nemen jaarlijks toe en daarmee ook de online aankopen. De consumenten raken steeds meer vertrouwd met online winkelen omdat de websites en apps gebruiksvriendelijker worden en daarom is online adverteren een must.

Voordelen van online adverteren

Als je online adverteert kun je beter concurreren en heb je online resultaten die meetbaar zijn. Het helpt je om effectief reclame te maken en je klantgedrag te monitoren. Je kunt bijvoorbeeld meten hoe vaak jouw online advertentie wordt vertoond, hoeveel bezoekers doorklikken op jouw advertentie, op welke zoekwoorden klanten zoeken en welke advertentie het best werkt voor jouw bedrijf. Jouw bereik is vele malen groter en je bent meer gericht op jouw doelgroep. Dit hangt af van hun interesses, intenties, geografische en demografische gegevens. Online adverteren is daarnaast veel goedkoper dan het inzetten van offline middelen.

Waarom online adverteren bij fly-high

  • Naamsbekendheid verhogen of creëren

Door te adverteren bij Fly-high krijg je onlineconsumenten die geïnteresseerd raken in jouw organisatie en jouw product. Dit is zeer belangrijk vooral als het gaat om een startende onderneming of een nieuw product. Door online te adverteren op Fly-high verhoog je je naamsbekendheid en kun je heel veel leads binnen krijgen als het bericht viraal gaat.

  • Potentiële klanten overtuigen

Online adverteren bij Fly-high helpt jouw je te richten op je potentiële klantenkring en hen te beïnvloeden bij het beslissingsproces waarbij ze producten vergelijken en keuzes maken. Door online te adverteren wordt je zichtbaar in de oriëntatiefase en dit zorgt voor overweging om jouw product of merk te kopen.

  • Online bereik is gigantisch

Fly-high telt ruim 5,5 miljoen actieve Nederlandse gebruikers. Daarom is Fly-high een perfect oriëntatiekanaal om jouw bedrijf meer bekendheid te geven en veel meer potentiële klanten te bereiken. Door aantrekkelijke artikelen, berichten,  links of foto’s te plaatsen kun je een groot bereik realiseren, de koopintentie van de consument versterken en meer producten of diensten verkopen. Met de prijs van €0,90,- per klik per bezoeker kun je als bedrijf heel voordelig uitkomen.

Ga jij adverteren via Fly-high?

Adverteren via Fly-high is bestemd voor elke organisatie die zijn of haar producten, diensten en merken meer bekendheid wilt geven. Ook als je klanten wilt werven en interesse wilt opwekken bij jouw doelgroep. Adverteren bij Fly-high is eenvoudig, budgetvriendelijk en biedt goede resultaten vanwege het groot aantal bezoekers. Wil jij graag meer weten over online adverteren? Neem dan contact op met ons via het onderstaand contactformulier.