Contact Mij

Een ieder wilt graag op reis. Reizen is genieten van de natuurlijke schoonheid van de wereld om je heen maar een reis plannen kan ongelofelijk heel veel tijd in beslag nemen. Wil je zorgeloos genieten van je droomreis? Zoek je naar een reisgids en zie je door de bomen het bos niet meer, neem dan gauw contact op met ons en wij helpen jou om de perfecte vakantie te plannen.

Wij zijn gespecialiseert in high-end maatwerkreizen en zorgen ervoor dat je een unieke vakantie zult beleven. Graag nemen wij de zorgen van het plannen van jouw reis uit handen en regelen alles van begin tot eind. Wij helpen je ook om een bestemming te kiezen en geven jouw graag adviezen over onder andere de beste reistijd van een land waardoor je minder kans hebt op slecht weer. Ook helpen wij je om de reiskosten in kaart te brengen aan de hand van de lengte van de reis, de comfort, de plaats van bestemming, de activiteiten die je wilt doen en zo kun je nog veel meer opnoemen. Wij helpen jouw ook om bij een fietsvakantie de beste fietsroute uit te kiezen. Wij zoeken voor jouw de reis die het best bij je past en waarvoor je niet onnodig extra hoeft te betalen. De reis wordt helemaal naar jouw persoonlijke wensen samengesteld.

Onze reisspecialisten werken efficiënt en zijn deskundig. Ze staan altijd klaar om de beste reis voor jouw te plannen. Zij gaan graag vriendelijk in op al jouw vragen en wensen.

Vul maar gerust het onderstaand contactformulier in. Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het beantwoorden van je vraag.