De grote vakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat het weer tijd wordt voor een lekker tripje naar een zonnig oord. Met de hele familie, met je partner of met je vrienden. Dat maakt in principe natuurlijk niet uit, wat wel uitmaakt zijn je vakantiefoto’s. Je vakantiefoto’s moeten er natuurlijk super goed uitzien, op social media wil je natuurlijk achteraf de show stelen. In deze blog lees je hoe je het makkelijkste de mooiste foto’s maakt.

 

Je telefoon

Iedereen heeft tegenwoordig natuurlijk een smartphone. En die heb je niet voor niks, dus gebruik hem ook zeker om mooie foto’s mee te maken. Het voordeel aan je smartphone is dat je er alles mee kunt doen. Je maakt een foto, je kan meteen de foto bewerken en vervolgens plaatsen op social media om al je vrienden jaloers te maken.

 

Spiegelreflexcamera

Wil je echt scherpe vakantiefoto’s? Dan zal je toch moeten overwegen om een iets geavanceerder apparaat aan te schaffen. Met een spiegelreflexcamera worden jouw foto’s echte professionele vakantiekiekjes. Je kunt er echt werk van maken. Zo kun je bijvoorbeeld van te voren een cursus nemen, dan maak je geheid de mooiste foto’s. Het nadeel is wel dat je vaak een laptop nodig hebt om de foto’s te bewerken en te gebruiken op social media.

 

Drones

Wil je echt de show stelen? Dan gebruik je een drone voor je vakantiefoto’s. Met een drone maak je foto’s en filmpjes vanuit de lucht. Dat zorgt natuurlijk voor de aller gaafste beelden. Wat je wel van tevoren even moet doen is de regels omtrent drones controleren ze zijn namelijk niet in elk land even welkom.