Over Mij

Hi, leuk dat jij hier even langs komt! Ik zal mij alvast even netjes voorstellen: Ik ben Patrick, een jonge energieke vent die heel erg geïnteresseerd is in de wereld en alles dat er in verschillende landen te beleven is. Ik heb daarom besloten deze page te starten. Het doel hiervan is dat wij samen op een wereldreis kunnen gaan en kunnen leren over de wereld. Als kind vond ik het concept van vliegtuigen altijd al fascinerend. Dat ik nu al bijna een reis junk ben geworden is dus ook geen verrassing.

Ik heb altijd al een wereldreis willen maken, maar dat kan allemaal zo duur gaan worden. Ik maak daarom vaker kleinere tripjes naar nieuwe en voor mij onbekende bestemmingen. De onbekende bestemming zijn voor mij de leukste tripjes, ik weet nooit helemaal wat me te wachten staat maar het avontuurlijke in me vind dat hartstikke spannend! De ervaringen, positief zowel negatief, probeer ik dan met een ieder te delen. Middels dit interactief forum kunnen wij elkaar op de hoogte houden van onze laatste tripjes, random adventures, en verlangreizen.

Van elkaar kunnen we zoveel leren en te weten komen. Heb Jij een nieuwe reiservaring, tips, of wil jij gewoon wat meer lezen over een voor jou onbekende bestemming, browse gerust even door de site en hopelijk kan ik je ergens mee helpen. Kan dat niet en zit je nog met vragen over een bestemming; voel je dan vrij mij een berichtje sturen! Ik maak het mijn taak voor jou de nodige antwoorden te vinden.