Douche capVoor sommige mensen kan het een hele uitdaging zijn om in het bad of de douche te stappen omdat ze het risico van een val niet willen lopen. De oplossing is de Shampoo Cap. Deze cap maakt het gemakkelijk om het haar te reinigen en te conditioneren voor iemand met beperkte mobiliteit. De met stof gevoerde kap is vooraf bevochtigd met shampoo, conditioner om het haar schoon en fris te maken. De cap lijkt op een douchemuts.

Wanneer je de haren en hoofdhuid via de shampoo cap zachtjes masseert, absorbeert de stoffen voering vuil en oliën. Waardoor het haar binnen enkele minuten weer schoon en gezond aanvoelt. Het is een gemakkelijke, handige manier om er beter uit te zien en je beter te voelen.

Voordelen shampoo cap

  • Schoon haar in één eenvoudige stap.
  • Was je haar overal – in bed of in de badkamer, in de tent tijdens het kamperen.
  • Ziet er goed uit en voelt goed aan in slechts enkele minuten.
  • Conditioner helpt klitten voorkomen.
  • Ultrazachte stoffen voering absorbeert het vuil.

Het waterloze wegwerpkarakter van het product maakt ze geschikt voor high care dementiepatiënten, intensive care of voor op de camping of op reis. Verwarm 20 seconden in de magnetron (of zelfs op een warme verwarming) en masseer zachtjes in de hoofdhuid om de verzorgende shampoo vrij te laten komen die ontworpen is om zachtjes in te masseren. Gebruikte oplossing wordt terug geabsorbeerd in de kap samen met het vuil afkomstig van het haar en hoofdhuid.

Handig en snel in gebruik

Het haar hoeft niet te worden gespoeld of handdoekdroog te worden gemaakt. Het is direct schoon en klaar voor styling. Vermindert gezondheids- en veiligheidsrisico’s. Er hoeft niets of niemand meer te worden opgetild of verplaatst. Geen kommen water in de buurt van elektrische apparatuur, waardoor het risico van uitglijden op natte vloeren wordt verminderd. Omdat het eenmalig te gebruiken is, minimaliseert het ook het risico op kruisbesmetting.

Vriendelijk voor huid en haar

Massage heeft therapeutische voordelen. Het koppelen van de masserende actie met de zachte conditionerende shampoo, geeft een veel aangenamer alternatief voor de traditionele procedures van het haar wassen. De shampoo cap is ideaal voor het wassen van het haar wanneer wasfaciliteiten niet gemakkelijk bereikbaar zijn. Ze worden ook veel gebruikt voor kamperen, varen, vissen, uitstapjes, sport en tal van andere activiteiten.

Bron foto door Anna Shvets via Pexels